Er det jeg som har rare venner, eller er det flere som reagerer når normalt oppegående folk legger ut resultat av de mest utrolige quiz´er på Facebook? Med liv og lyst forteller de meg hvilken Pokemon, farge eller actionhelt de er.

Folk må ha veldig god tid eller kjede seg forferdelig i disse dager. Jeg kan liksom ikke se noen annen grunn til at voksne mennesker setter seg ned, krysser av x antall spørsmål for å finne ut “Hvem er du på Disney Channel”. I så fall må det da finnes diagnoser for slikt?

For meg er det utrolig kjekt å vite at en gammel klassekamerat har fått 83% rett i en quiz for nye landsmenn. Særlig når hun meg bekjent nesten aldri har vært utenfor Norges grenser. Alt annet enn full pott burde dermed være et nederlag, men neida – ut på Facebook med det!

Det er også nyttig å se at en kollega har klikket seg gjennom en rekke intelligente spørsmål som førte til at hennes farge er blå. Eller at mannen til en venninne er 28 % homofil, og at en annen hadde vært en Strawberry Daiquiri dersom hun var en drink.

En av ukens mest populære quizer er: “Hva hadde Dr. Phil sagt om deg”. Dette har hele 42.000 nordmenn lurt på! Er det noe jeg IKKE lurer på, så er det hva lille Dr. Phil mener om meg.

Det jeg imidlertid lurer mest på er følgende:
1) Hvorfor bruker folk tid på helt teite quizer?
2) Hvorfor legger de ut resulatene på Facebook? (Dette lurer jeg MEST på!)

Noen som vet? For øvrig er min quizfavoritt  Er du en quissaholic? Tror jeg må anbefale den for mine Facebookvenner.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende